Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 3,75 binnen België en € 5,55 voor bestellingen buiten België. Je bestelling wordt per reguliere brievenbuspost verzonden en is daarom niet verzekerd. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzending, neem dan even contact op via info@semsatelier.be, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Hoboken. Geef dat aan bij het afrekenen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Betaling

In de webshop kun je voorlopig enkel betalen via een bankoverschrijving.

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in een beschermend zakje en een stevige envelop, om ze zo mooi mogelijk bij je aan te laten komen. Ik probeer de kaarten binnen drie werkdagen op de post te doen. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op via info@semsatelier.be. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Retourneren

Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jij helemaal gelukkig bent met je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat heel graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact me met op via info@semsatelier.be. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug.

Contact

info@semsatelier.be
Karen De Bosschere
Kolonel Harrystraat 35
2660 HOBOKEN
KVK: 0765.990.786

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. Hier lees je het volledige privacybeleid.